Obrázek uživatele Hanka pH
  • autor: Hanka pH
  • publikováno: 8.3.2013 09:35
  • zobrazeno: 970x
+
0
-

Výživové hodnoty v ovoci a zelenině klesají

To, že klesají hodnoty živin v ovoci a zelenině není novinka. Zajímalo by mě jak to řešíte. Navyšujete množství ovoce a zeleniny, doplňujete přírodními doplňky stravy nebo na to máte nějaký fígl?Když jsem narazila na tabulku, kterou zpracoval pro Sunkins dr. Nývlt, dost mě překvapilo, že poklesy byly tak drastické. Poslední studie, která byla pro srovnání použita, byla provedena v roce 2002 a to už je 10 let...Ani nechci domýšlet, jak to vypadá dnes.

Komentáře uživatelů

0
Obrázek uživatele Danah
před 4 roky Danah

Dnes konzumujeme jenom tzv.žaludeční ucpávky. Potraviny vyrobené v chemických fabrikách- vyrobeno za účelem zisku, za žádným jiným. Ostatně proč se divit, když pro zákazníka je nejdůležitějším kritériem chuť? Nikde neseženete tak přesvědčivou jahodovou chuť jako v laboratoři.

Nový komentář

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 2 + 5


Přidat komentář