Zapečené brambory

0
před 6 lety Budulínka

Chystám se dělat upečené bramborové plátky, jenže je dělám neustále na stejný princip - s česnekem, s troškou solí a máslem. Prosím jak tuto dobrůtku můžu obzvláštnit něčím jiným? nic mě nenapadá kromě sýra,

0
před 6 lety Lisa

Záleží na tom, k čemu je budete jíst. Podle toho tam můžete nasypat bylinky (tymián, bazalku, oregáno...).Ten sýr není špatný nápad. Ke konci přidat trochu strouhané cihly nebo nivy by nemuselo být vůbec špatné. Jestli máte rádi ostřejší, tak klidně posypte chili nebo jen paprikou pro barvu.

0
před 6 lety Budulínka

Samotné. Když dělám česnekové brambory (jen když mám český česnek), musím udělat plnou misku, je to tak dobré, že je to hned pryč. Navíc to není moc náročné na přípravu, jen se musí počítat, že se to tak hoďku peče, záleží na síle plátků a taky množství brambor na plechu. A právě bych chtěla toto jídlo obměnit - zkusím přidat nějaké koření - dobrý nápad.

0
Obrázek uživatele 6sense
před 6 lety 6sense

Kam se podělo maso??? Na plátek brambory, plátek hovězího :). :D Já sem snad začnu dávat moje recepty, to pak budete koukat :D.

0
Obrázek uživatele Jirka
před 6 lety Jirka

Začněte i když jedna ku jedné to je na mě moc.

0
před 6 lety Budulínka

:)), mě maso nechutná, obzvlášť ne hovězí, brambory jsou u nás nejčastěji používaná surovina při vaření.

0
Obrázek uživatele 6sense
před 6 lety 6sense

No a mě by tam zas nechutnal česnek, jsem asi upír, ale česnek, opravdu nemusim :). Další ingredience třeba houby, vejce, sice s česnekem to asi moc nejde, ale možnost to je :D. Česnek mam spojen se špenátem, tak možná ten. Možná i něco mléčného jako tvaroh nebo smetanu ...
Pro mě osobně masa není nikdy dost, maso je pro mě hlavní chod, obloha podle názvu jen obloha.

0
před 6 lety Hana

Vyzkoušejte dát na brambory směs citronové kůry, rozmarýnu, olivového oleje a soli, kterou předem smícháte ve hmoždíři. Úžasně to voní.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 6 - 1


Přidat příspěvek