0
před 8 lety
Budulínka
Chystám se dělat upečené bramborové plátky, jenže je dělám neustále na stejný princip - s česnekem, s troškou solí a máslem. Prosím jak tuto dobrůtku můžu obzvláštnit něčím jiným? nic mě nenapadá kromě sýra, |
0
před 8 lety
Lisa
Záleží na tom, k čemu je budete jíst. Podle toho tam můžete nasypat bylinky (tymián, bazalku, oregáno...).Ten sýr není špatný nápad. Ke konci přidat trochu strouhané cihly nebo nivy by nemuselo být vůbec špatné. Jestli máte rádi ostřejší, tak klidně posypte chili nebo jen paprikou pro barvu. |
0
před 8 lety
Budulínka
Samotné. Když dělám česnekové brambory (jen když mám český česnek), musím udělat plnou misku, je to tak dobré, že je to hned pryč. Navíc to není moc náročné na přípravu, jen se musí počítat, že se to tak hoďku peče, záleží na síle plátků a taky množství brambor na plechu. A právě bych chtěla toto jídlo obměnit - zkusím přidat nějaké koření - dobrý nápad. |
0
![]()
před 8 lety
6sense
Kam se podělo maso??? Na plátek brambory, plátek hovězího :). :D Já sem snad začnu dávat moje recepty, to pak budete koukat :D. |
0
![]() |
0
před 8 lety
Budulínka
:)), mě maso nechutná, obzvlášť ne hovězí, brambory jsou u nás nejčastěji používaná surovina při vaření. |
0
![]()
před 8 lety
6sense
No a mě by tam zas nechutnal česnek, jsem asi upír, ale česnek, opravdu nemusim :). Další ingredience třeba houby, vejce, sice s česnekem to asi moc nejde, ale možnost to je :D. Česnek mam spojen se špenátem, tak možná ten. Možná i něco mléčného jako tvaroh nebo smetanu ... |
0
před 8 lety
Hana
Vyzkoušejte dát na brambory směs citronové kůry, rozmarýnu, olivového oleje a soli, kterou předem smícháte ve hmoždíři. Úžasně to voní. |