Sladíte vločky?

0
Obrázek uživatele sandra
před 3 roky sandra

dáváte si vločky spíš slazené cukrem, sirupem nebo jen ovocem anebo vůbec, když si je připravujete k snídani? Nebo si je už oslazené kupujete?...........

0
Obrázek uživatele Lucka
před 3 roky Lucka

Já mám ráda buď se stévií, sladkým ovocem, skořicí, medem a nebo teď brusinkovým sirupem ;) Ale nevadí mi ani čisté, samotné.

0
před 3 roky Lucka

Podle mě jsou nejlepší s marmeládou :)

0
Obrázek uživatele sandra
před 3 roky sandra

Lucka: tou stévií to sladíš jak moc? Já jí zatím nezkoušela, ale četla jsem, že má prý hořký konec? A přidáváš jí do zapečených vloček nebo jen do syrových?

0
Obrázek uživatele Lucka
před 3 roky Lucka

Mám tu sypkou a sladím podle množství, jedna porce 70-80g = dávám 1 lžičku, stačí mi to ;) Mě určitě s hořkám koncem nepřijde, naopak, je docela dost slaďoučká, tak určitě není třeba tolik, jako cukru klasického;) Přidávám jí tam i tam :)

0
Obrázek uživatele isabela.krasna
před 3 roky isabela.krasna

Zdravím, já si ovesnou kaši nesladím vůbec. Dělám si ji každý den ke snídani a po uvaření do ní nakrájím banán a ten to osladí :).

0
Obrázek uživatele sandra
před 3 roky sandra

.... a jakou kaši si kupuješ? Je nějaká, která se koupí neslazená?

0
Obrázek uživatele Sunriska
před 3 roky Sunriska

+sandraNeslazených je k sehnání spousta, např. celá řada Nomina..;) Zajděte do jakékoliv zdravé výživy a zahrnou Vás tam spoustou neslazených instantních kaší...:)

0
Obrázek uživatele isabela.krasna
před 3 roky isabela.krasna

Já si dělám kaši doma sama... Jenom povařím vločky ve vodě a k do toho si dám jablko, sušené švestky a meruňky a skořici. Po uvaření banán a je to :).

0
Obrázek uživatele Pepuna
před 3 roky Pepuna

Ahoj, já si "vařím" kaši až v práci v mikrovlnce. Kupuju jemné ovesné vločky od Emca (100% ovesných vloček, neslazené). Sladím podobně jako ostatní, banánem v kombinaci se strouhaným kokosem, jablko se skořicí a lžičkou medu, borůvkami se lžičkou datlového sirupu. Povařené sušené ovoce je taky super, chutná pak spíš jako kompotované, celkem dobře kaši osladí.

0
Obrázek uživatele jolanamarova@
před 3 roky jolanamarova@

Vím,  že je mnohem levnější a asi někdy i chutnější:o) si kaši připravit domácí, s tím co má kdo rád, jenže dovča se blíží a vozit sebou všechny ingredience se mi moc nechce.:o)
Kupujete někdo ještě občas někdo nějakou instatní kaši? Ev. jakou a je nějaká nová příchuť, která vám chutná? Docela ráda bych uvítala něčí dobrou zkušenost. Všech jahodových a čokoládových jsem už přejedená:o))

0
Obrázek uživatele Pepuna
před 3 roky Pepuna

Nejsem velký fanda instantních kaší, ale na dovolenou je to dobrá volba, to nepopírám. Když už, tak občas zkusím nějakou kaši z country lifu, mám ráda jáhlovou.http://www.countrylife.cz/kase?page=2

0
Obrázek uživatele Anywetta@
před 3 roky Anywetta@

Poslední dobou je moje oblíbená příprava - večer namočím vločky, rozinky, semínka (popř. oříšky) a ráno jen nakráním ovoce, přidám a dochutím - kakaem, kokosem, karobem,... pokud je ovoce sladší tak nedoslazuji vůbec, jinak sladěnkou, medem nebo agávovým sirupem.

0
Obrázek uživatele Slunew
před 3 roky Slunew

stačí přidat trochu sušeného ovoce už k namáčení- to to osladí a nebo pak čerstvé až přímo během přípravy - nejlepší je bobulové - to to sice ne vždy musí osladit (třeba rybíz), ale rozhodně dá vločkám výraznou chuť, špatný není ani agrešt a nebo na podzim černé jeřabiny - když je nejhůř, tak kompot, ale za mě je to už moc sladké, vše je jen otázka zvyku, když jednou přestanete sladit a používáte k dochucení jen sušené nebo čerstvé ovoce, vše ostatní vám bude připadat zbytečně sladké....

0
před 3 roky mmmartina

Sladím strouhanými jablky, na jednu porci dvě jablka. Někdy taky javorovým sirupem - ten používám na jáhlovou kaši.  

0
Obrázek uživatele zdena.havlickova
před 3 roky zdena.havlickova

Já sladím medem nebo javorovým sirupem.

0
Obrázek uživatele radim
před 3 roky radim

Sladím třtinovým cukrem. Tak lžící, někdy více. Občas ovocem. A nemám z toho špatný pocit, protože vidím kolik stovek gramů bílého cukru do sebe naládujou denně ostatní. Jinak lepek prakticky nejím, takže sladím jáhly, pohanku, rýži, kukuřici...

0
před 2 roky George Burian

Vlocky nesladim, protoze jist mrtvou stravu neni nic prospesneho pro telo.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 1 + 12


Přidat příspěvek