Luštěninové pomazánky

0
Obrázek uživatele happy.lenulka@
před 6 lety happy.lenulka@

Podělíte se o recepty na luštěninové, zdravé pomazánky???

0
před 5 lety Lenka

Nejvíce se nám osvědčila cizrnová pomazánka, uvařená se namixuje dohladka, přidá se sůl, česnek. S domácím chlebem do druhého dne nezbyde. Pokud mám čerstvou petrželku nebo šnytlík, tak posypu. Můžeš přidat i osmahnutou cibulku.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 5 lety Lucka

Lenčo, dělám v podstatě na stejný způsob, akorát používám fazole, případně sóju a pro lepší chuť a konzistenci do toho zamíchám zakysanou smetanu, případně řecký jogurt-ten opravdu hustý, dosolím a na chléb nemá konkurenci:-)

0
před 5 lety Lenka

A ještě jsem si vzpomněla, že někdy přidám do pomazánky nasekané oříšky. Nesmírně se hodí nesolené arašídy.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 11 - 1


Přidat příspěvek