Jak upravit mořskou štiku?

0
Obrázek uživatele Dita
před 6 lety Dita

Koupila jsem si mraženou mořskou štiku. Prosím poraďte jak ji nejlépe upravit. Může být jen na másle a pokapat citrónem. Nebo se pro ni hodí jiná úprava?

0
Obrázek uživatele happy.lenulka@
před 6 lety happy.lenulka@

já mám nejraději ryby takto:
Na jednu porci: 1 filet, sůl, citron, 1 menší cibulku, stroužek česneku, kousek másla, petrželka nebo pažitka.
Filet nasolíme a pokapeme citronem. Na pánvi opečeme filet a poté přidáme na drobno nakrájenou cibulku a česnek. Poté filet vyndáme a k opečené zelenině přidáme kousek másla a petrželku. Podáváme s opečenými bramborami


Nebo jen udělat marinádu: petrželka, česnek, olivový olej, sůl --- a tím potírat rybu, hodně dát dovnitřku ryby i na ni... :-)

0
Obrázek uživatele Dita
před 6 lety Dita

Díky, určitě vyzkouším. Škoda, že nemáme gril, určitě by na něm byla nejchutnější.

0
Obrázek uživatele Danah
před 6 lety Danah

Celou rybu vyplním plátky citronu a sekaným koprem. Zabalím do alobalu a dám na 15 až 20 minut do trouby při 200 st.C.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 11 + 12


Přidat příspěvek