Celozrnný frgál

1
Obrázek uživatele souhvezda
před 3 roky souhvezda

Dobrý den,nemáte někdo vyzkoušený recept na celozrnný frgál? děkuju!

0
Obrázek uživatele Karlička
před 3 roky Karlička

Také jsem chtěla zkoušet... Dělala jsem klasický, bílý. Vynikající.... Kdyžtak bych dala třeba 1/2 špaldové... už jsem takto pekla koláče. :-)

0
Obrázek uživatele Anywetta@
před 3 roky Anywetta@

Stejný recept jako normální, jen vyměnit bílou mouku za celozrnnou. Já používám vetšinou jen celozrnnou, ale na obalech je, že se může dát půl na půl. Teda frgály nepeču, ale u ostatních pečených věcí už bílou nepoužívám (ani vajíčka ne) a drží mi to. Ale musí to být samozřejmě mouka, která obsahuje lepek...

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 1 + 2


Přidat příspěvek