Celozrnný frgál

1
před 6 lety souhvezda

Dobrý den,nemáte někdo vyzkoušený recept na celozrnný frgál? děkuju!

0
před 6 lety Karlička

Také jsem chtěla zkoušet... Dělala jsem klasický, bílý. Vynikající.... Kdyžtak bych dala třeba 1/2 špaldové... už jsem takto pekla koláče. :-)

0
před 6 lety Anywetta@

Stejný recept jako normální, jen vyměnit bílou mouku za celozrnnou. Já používám vetšinou jen celozrnnou, ale na obalech je, že se může dát půl na půl. Teda frgály nepeču, ale u ostatních pečených věcí už bílou nepoužívám (ani vajíčka ne) a drží mi to. Ale musí to být samozřejmě mouka, která obsahuje lepek...

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 6 + 8


Přidat příspěvek