Bramborová kaše

0
před 5 lety Radka

Jak správně postupovat při výrobě bramborové kaše. Mají se uvařené brambory nejprve rozmačkat a poté přidat mléko a máslo? nebo do uvařených brambor nalít mléko, přidat máslo a pak rozmačkat?

Jak děláte bramborovou kaši vy?

0
Obrázek uživatele Lucka
před 5 lety Lucka

Radko, já to dělám postupně, do uvařených dám kousek másla s trochou mléka a začnu mačkat,aby to šlo lépe, no a postupně dokud nedám všeho dost a není z ní hladká kaše, tak šťouchám a šťouchám:-) Obecně si myslím, že na chuť nebo kvalitu nemá vliv, jestli je nejdřív rozšťoucháte nebo přidáte máslo.

0
Obrázek uživatele ajkap7@
před 5 lety ajkap7@

zemiaky pučím za horúca, najprv bez mlieka , len s maslom, lebo mlieko ich ochladí, ale niekde som počula, že je možné mlieko nahriať, mne sa to nechce. Ale myslím si, že na zemiakoch sa najviac odrazí aký náradie na pučenie sa používa.

0
Obrázek uživatele ajkap7@
před 5 lety ajkap7@

prepáčte - aké náradie

0
Obrázek uživatele hasanka
před 5 lety hasanka

Já jí dělám, že dám máslo rozmačkám a pak ohřeju mléko nebo smetanu :) a přileju a rozmixuju mixérem do hladka .

0
Obrázek uživatele Danah
před 5 lety Danah

Rozmačkané brambory poliju horkým mlékem a pak přidám máslo a rozšťouchám do hladka.Studené mléko dělá kaši jen lepkavou a táhne se.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 6 + 12


Přidat příspěvek