V čem upravovat potraviny

0
Obrázek uživatele Alča
před 6 lety Alča

Zajímal by mě váš názor na úpravu potravin - tedy přesněji v čem vařit (římský hrnec, parní hrnec, remoska...) a jaké máte v tomto ohledu zkušenosti. Jste s těmito pomocníky do kuchyně spokojení?

0
Obrázek uživatele happy.lenulka@
před 6 lety happy.lenulka@

já mám takový malý horkovzdušný hrnec a v něm se dá vše připravit bez tuku a velice chutně... dělám v něj ryby, kuřata, hranolky,... vše naprosto perfektní a bez nebo s minimem tuku ;-)

jo a ještě otázka spokojenosti - jsem s ním moc spokojená, sám se čistí, takže téměř bez práce ;-)

0
Obrázek uživatele Alča
před 6 lety Alča

Lenulko, moc díky za tip. Takový hrnec vidím poprvé, tak si o něm najdu nějaké další informace

0
Obrázek uživatele Alča
před 6 lety Alča

A třeba s klasickým parním hrncem někdo zkušenost nemáte?

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 2 + 6


Přidat příspěvek