V čem upravovat potraviny

0
před 9 lety Alča

Zajímal by mě váš názor na úpravu potravin - tedy přesněji v čem vařit (římský hrnec, parní hrnec, remoska...) a jaké máte v tomto ohledu zkušenosti. Jste s těmito pomocníky do kuchyně spokojení?

0
před 9 lety happy.lenulka@

já mám takový malý horkovzdušný hrnec a v něm se dá vše připravit bez tuku a velice chutně... dělám v něj ryby, kuřata, hranolky,... vše naprosto perfektní a bez nebo s minimem tuku ;-)

jo a ještě otázka spokojenosti - jsem s ním moc spokojená, sám se čistí, takže téměř bez práce ;-)

0
před 9 lety Alča

Lenulko, moc díky za tip. Takový hrnec vidím poprvé, tak si o něm najdu nějaké další informace

0
před 9 lety Alča

A třeba s klasickým parním hrncem někdo zkušenost nemáte?

0
před 3 týdny Jitka

Dámy prosím jaké máte zkušenosti s parním hrncem? Využijete ho? Má cenu si ho domů kupovat? Nebude mi jen zabírat místo?

0
před 3 týdny Marcela

Existuje spousta receptů, podle kterých můžete v páře připravovat dobrá jídla, maso, ryby, zeleninu, brambory. Já vařím v páře ráda, a protože nemáme doma moc místa, tak jsem koupila místo samostatného parního hrnce sadu dvou skleněných nádob a titanového hrnce, který používám i jako normální hrnec.

0
před 3 týdny Jitka

Tato poskládaná varianta by se mi asi také líbila, kde jste to prosím koupila?

0
před 3 týdny Marcela

Podívejte se na zgastro .cz, kupovala jsem tam napařovací hrnec, ale také pánvičku. Obecně nádobí z titanu je velice kvalitní, na pánvičku jsem dokonce dostala na její dno 25 letou záruku.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 5 + 9


Přidat příspěvek