Toastování

0
Obrázek uživatele Lucka
před 2 roky Lucka

Hezký den,
ráda bych se zeptala, myslíte, že má nějaký negativní vliv toastování (v běžném toastovači)?
Poslední dobou jsem si oblíbila klasické tousty, ale zvažovala jsem, zda se i tímhle může nějak zvyšovat riziko (i když tedy tousty nepřipaluji do černa)..? :-))
Co vy a toastování? Jaký máte názor?
Děkuji všem ;)

0
před 2 roky Jitka

Někde jsem četla, že se při určitých teplotách v pečivu a bramborách vytvářejí nějaké škodlivé látky, ale už přesně nevím, co to bylo. Myslíte toustovač na topinky nebo ten plotýnkový, na kterém se zapéká? Pokud tento, tak jedině keramický, žádný teflon. 

0
Obrázek uživatele Lucka
před 2 roky Lucka

Ten plotýnkový, jelikož je ale rodičů a upřímně řečeno, ty plošky už nějaké to připečení pamatují, tak dávám pečícíc papír na ně, na to pak tousty a přiklopím...

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 4 - 4


Přidat příspěvek