kukuřiční mouka

0
Obrázek uživatele Ivana
před 4 roky Ivana

Ahoj všichni.může mi někdo poradit jak se používá kukuřičná mouka? Jestli se může dát na pečení do moučníků,zda je stejné konzistence jako normální mouka,nebo se jí musí dát více atd.Budu vděčná za každý příspěvek. Přeji krásný slunný den.

0
před 4 roky Jitka

Hlavně je mastná, takže má úplně jiné vlastnosti než normální mouka.

0
Obrázek uživatele Mritamira
před 4 roky Mritamira

Hrubou kukuricnou mouku pridavam spolu s kuskusem do zeleninovych karbanatku a na obalovani rizku a mozarely. Jemne mleta kukuricna mouka je dobra do palacinek, davam ji tam napul s celozrnou psenicnou.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 4 roky Lucka

Chci se zeptat, říká se že kukuřice má vysoké GI, ale třeba na tětovinách co kupuji přímo píšou "nízký GI", jak to tedy je třeba u mouky, krupice...?

0
Obrázek uživatele Mritamira
před 4 roky Mritamira

Lucka: kukuricna mouka a krupice maji celkem nizky GI. Napriklad kukuricna kase s nizkym GI se doporucuje pri ruznych dietach. Ovsem vyrobky s kukurici GI maji vetsinou vyssi. Nejhorsi kombinace je kukurice a tuky. Takze ruzne kukuricne cipsy nebo popcorn uz maji velmi vyskoke GI.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 4 roky Lucka

Takže předpokládám, že vysoké GI má třeba i vařená kukuřice co se prodává třeba ve stánku nebo rádoby zdravé rýžové chlebíky...ale tam je to asi zase i díky pufování...děkuji ale za info;)

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 3 - 3


Přidat příspěvek