Keramika a potraviny.

0
Obrázek uživatele karča
před 5 lety karča

Zajímalo by mě, zda používáte a jaké máte zkušenosti s keramickými pomůckami v kuchyni - pánve, nože.... Já teď obojí dostala. Je pravda, že keramický nůž je nejlepší na krájení ovoce - to si tak zachová své vitaminy a např. jablka hned po rozkrojení nezhnědnou?? Jaké další výhody má keramický nůž, pánev...? Děkuji.

0
Obrázek uživatele vercounek
před 5 lety vercounek

no keramická pánev nepřipaluje a není podle mě tak škodlivá, jako teflonová. No a keramický nožík je naprosto super, ikdyž se mi nedávno jeden zlomil, tak jsme zakoupili v globusu, stál tuším kolem 200kč, je to ten tmavý a jsem naprosto spokojená.

0
před 5 lety Jana

my máme doma keramickou pánev, dostali jsme ji k Vánocům a úplně super. Jen doufám, že za pár let se nedozvím jak je povrch škodlivý a není vhodný na vaření, protože uvolňuje do jídla cosi, takhle už to bylo s hliníkovým nádobím a teflonem.
Co je schválené ještě neznamená, že je bezpečné.

0
Obrázek uživatele vercounek
před 5 lety vercounek

Jana: přesně tak, budeme chvilku doufat, že keramická pánev nic neuvolňuje :D :D :D

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 7 + 11


Přidat příspěvek