Jak prodloužit trvanlivost vajíčkové pomazánce?

0
Obrázek uživatele bent
před 2 roky bent

Jsem tady nový, tak vás všechny moc zdravím. A mám zrovna otázečku, nebo spíš prosbu o pomoc. Máme obchůdek (já rád říkám krámek) s poctivými potravinami. Mimo prodeje chceme také (nebo to asi hlavně) vyrábět poctivé dobrůtky. Už cca před rokem jsme vyráběli "domácí" vajíčkovou pomazánku. Samé poctivé suroviny bez jakýchkoliv přídavků. Dokonce i vlastní majonéza. Pomazánka byla výborná, ale postupem času se začali objevovat problémy s trvanlivostí. Jednou vydržela 4 dny, jednou 2 dny. Proto jsem začal přemýšlet, jestli bude k něčemu, když bychom něco přidali. Ale bavím se určitě o něčem přírodním, co by dokázalo prodloužit trvanlivost. Dokáže někdo prosím poradit? Za jakýkoliv názor a radu budu moc rád.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 2 + 6


Přidat příspěvek