Tvrdé brambory

0
před 4 roky Láďa

Dobrý den, v restauraci jsem jedl tvrdé brambory, o kterých číšník tvrdil, že nejsem první, kdo to říká. Kuchař je prý vaří hodně dlouho, ale neměknou. Na USA webu k tomu byla diskuse - dohady, zda okrájené polotovary v něčem nenamočí aby je konzervovali. Nebo jiný důvod?

0
před 4 roky Jana

To že jsou v kuchyni zaměstnanci líny brambory oškrabat a kupují je už oloupené není novinkou, stačí pořad Ano šéfe a zjistíte, že 90% restaurací stojí za prd. Vidíte jen lenost, lenost a ohřátí v mikrovlnce a ty co za něco stáli zase lidé neocenili.

0
Obrázek uživatele alena.prchlikova@
před 4 roky alena.prchlikova@

Aspoň víte, kam nechodit, když nejsou schopni oloupat a řádně uvařit brambory a klidně vám naservírují tvrdé brambory. Myslím, že by neškodila i informace o tom, kde jste se stravoval.

0
Obrázek uživatele Danah
před 4 roky Danah

Což mi připomnělo pravý opak: naše brambory ze zahrady při vaření měknou dost rychle a slupka praská. Stačí je vařit krátce. Takže s průmyslovým polotovarem je něco špatně.

0
Obrázek uživatele alena.prchlikova@
před 4 roky alena.prchlikova@

Určitě tam budou nějaké látky,kvůli vzhledu, trvanlivosti a další vylepšení.

před 3 roky Jirka

Příspěvek byl schován správcem. Vysvětlení: Reklamní příspěvek

0
Obrázek uživatele Mašounek
před 3 roky Mašounek

Dělají to pouze balené loupané brambory. Jsou namáčeny v chemikálii, která drží barvu a konzervuje je. Při otevření se musí dlouho proplachovat - jinak jsou i po uvaření tvrdé. Pokud jsou v restauraci lenošní a brambory důkladně neproplachují před varem - tak jsou jak broky.

0
před 4 týdny DAGMAR

MAM SVE BRAMBORY A TAKE JE NEMŮŽU UVAŘIT

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 5 + 10


Přidat příspěvek