robi maso

0
Obrázek uživatele Lucka
před 6 lety Lucka

dá se prosím používat robi maso plátky i jentak bez úpravy do salátu? našla jsem takové recepty, kde je pouze pokrájené, máte někdo zkušenosti s "neupraveným" robi?

0
před 6 lety Iveta

Já robi upravuji vždy tepelně, někdy namočím i do zeleninového vývaru, a většinou robi maso upravuji jako masovou směs, přidám zeleninu, rajčata,bazalku a podobně.

0
před 5 lety Jana

Robi maso se dá používat na mnoho způsobů, téměř všude může zastoupit maso. "Jen tak " se dá například plátek obalit v trojbalu a usmažit jako řízek nebo namočit, jak radí Iveta, do nějakého vývaru a potom jen prohřát. Samotný plátek bez přidání koření nebo zeleniny by Vám nechutnal-tak jako syrové maso bez úpravy není k jídlu-.Prodáváme i předchystané oválky s příchutí gril, hlíva ústřičná nebo bylinky-tyto plátky už dále nemusíte upravovat, stačí prohřát pár sekund. Pokud budete potřebovat více informací nebo inspirací pošlete e-mail: eurobi.labska@seznam.cz

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 10 - 6


Přidat příspěvek