Prasátkové maso mizí z půltů

0
Obrázek uživatele Dita
před 5 lety Dita

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=745450#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-9&utm_campaign=A

Už je to tady. Už nám sem vloni valili maso za 20 miliard, před dvanácti lety to bylo za 2,2 miliard. Úžasné, óóó jak jsem hrdá na náš národ kam to dopracovali a hlavně že se kupující zajímá o původ. Němci si nás pěkně už koupili, všude jejich markety, drogerie, zboží,...a šťastný český občan na konci. To však nevadí, vždyť jsou dávky, práci nepotřebujeme.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 5 lety Lucka

Smutný, kam to ten národ dopracoval, jedno z mála věcí (potravin), na které bychom tady mohli být pyšní, dřív bylo vepřové kvalitní a české, dneska si na našich čuňatech pochutnávají v zahraničí a nám, aby se měla čím zacpat huba dovezou jejich podprůměrný maso=(
Naštěstí jsou ještě kolem drobnochovatelé, i my bereme maso od známého, který vepříky chová a je fakt, že lidi mu za ně mohou urvat ruce. Není divu, s dnešním trhem...

Zkrátka jak říkají i ostatní, dobrého vepřového je bídně málo, ale sviní v politice víc než dost..

0
před 5 lety eva

A Billa si vymyslela název "Vocílka", hezké české jméno, pro řezníka jak dělané. Co na tom, že žádný takový řezník neexistuje, že maso je neznámého původu a jméno je jen obchodní značkou firmy? Stačí hezká reklama v televizi a zákazníci se jen hrnou, v domnění, že kupují to nejlepší z českých farem.

0
před 5 lety Hana

Bohužel opravdu máme co si zasloužíme, národ volí neustále opakovaně ty samé velké strany, přitom přeci dneska již každý slušný a normálně uvažující člověk musí vědět o co stranám především jde.
Do rakouské Billi nechodím, ale je pravdou, že jsme neustále oblbování a člověk musí opravdu dnes již nad vším přemýšlet, ať už jdete do banky, supermarketu nebo jdete jen k doktorovi. Všude jste jen kořist a teď jde o to, jak moc velká a jak moc se necháte nachytat.
Eva to je velmi zajímavý postřeh, reklamu jsem viděla a také to na mě dělalo dojem, že jde o české maso z českých vepřínů. Je to fakt děsné jak musí být člověk neustále ve střehu. Děkuji za informaci, třeba se bude hodit.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 5 lety Lucka

http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/zmente-jidelnicek-jinak-nastane-prirodni-katastrofa-varuji-vedci_235148.html
No a fakt by mě zajímali potom ohlasy těch masožroutů, milovníků fastfoodů a samotných řetězců... paradoxně se zvětšila spotřeba všech burgerů, ale že by člověk dostal mezi dvěma houskama opravdu kvalitní maso, o tom nemůže být ani řeč.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 6 - 3


Přidat příspěvek