Pomazánkové máslo a termizovaný sýr

0
Obrázek uživatele jitkaadamcova
před 3 roky jitkaadamcova

Dobrý den, nevíte někdo jaký je rozdíl v pomazánkovém másle a termizovaném sýru?

0
před 3 roky janka

Pomazánkové maso je výrobok zo smotany, niekedy môže obsahovať aj rastinný tuk. Na Slovensku je správny obchodný termín smotanová nátierka. Termizovaný syr je vlastne syr - prodkt z mlieka,ktorý vzniká pôsobením syridla,je ošetrený termizáciou - tepelne. Podstatný rozdiel je v obsahu tuku.V pomazánkovom masle bola použitá smotana, obsahuje preto viac tuku, termizovaný syr je lahší.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 7 + 10


Přidat příspěvek