Pangasius

0
před 4 roky

Podívejte se : http://www.vitalia.cz/clanky/pangas-je-sladkovodni-ryba-ze-znecistene-reky/
jak jsem to viděl chuť mě přešla. (-:dobrou chuť:-)

0
před 4 roky Bledá Tvář

Já ho vůbec nekupuji, nutričně podměrečná ryba.

A krmena ve Vietnamských sádkách "nezdravými odpady".

0
před 4 roky

Já taky ne lepší je si 4 za rok koupit pstruha.

0
před 4 roky

Nebo lososa.

0
před 4 roky Jana

Myslím že losos na tom nebude o moc líp, pokud není přímo z Norska.

0
před 4 roky Bledá Tvář

Kvůli vitaminu D nakonec místo ryb bude lepší kupovat rybí tuk (nikoliv v tabletkách). Uněs v lékárně jej mají za 109 Kč/250 ml.

0
před 4 roky Bledá Tvář

Doplnění: A ještě ráno na lačno ohledně prevence zácpy. 2 mouchy jednou ranou.

0
Obrázek uživatele amazonit
před 4 roky amazonit

Když sladkovodní, tak naše..., v mnoha městech jsou ,,rybárny", nějaké sádky, takže si člověk může dojít pro čerstvou rybu
Pangase jsem měla jednou a vůbec mi nechutnal, a to mám ryby ráda.

0
před 4 roky Bledá Tvář

Někomu Pangas chutná. Podle mě, mu ale spíše chutná cena.
V našem bývalém okresním městě žádná "rybárna", není.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 4 roky Lucka

V tomto jediném máme u nás výhodu, nedaleké sádky, mrazáček mám plný českého pstruha=) Dokonce jsem se i ptala a konkrétně si je vozí z Kladna (nepletu-li se), takže žádná Čína, Vietnam nebo jiné dálky.

0
před 4 roky Bledá Tvář

Někdy mě také ryby nechutnají. Nedávno měli v Albertu Sumčí plátky za 90 Kč/250 g, tj. 360 Kč/kg. Nechutnalo mě to, a proto jsem to nekoupil. (Cena).

Je to normální cena? Myslím, že ne.

0
Obrázek uživatele amazonit
před 4 roky amazonit

Bledá tváři, tak je potom s rybami těžší, když není k sehnání čertstvá. Ony ani ty mraženky, ať jsou to kvalitní ryby, nemají na ty čerstvé.
Je jasné, že někomu chutná na pangasovi ta cena, ale..., nu, raději si připlatím a pochutnám si.

0
před 4 roky Bledá Tvář

Odpoledne jsem byl na rybách a obstaral jsem si je na 5 týdnů, jestliže podle zásad zdravé výživy mají být 2 krát týdně.

0
před 4 roky Bledá Tvář

Ten rybník se jmenuje Penny. Koupil jsem v akci za 219 Kč 10 plechovek Sardinela ve vlastní šťávě s přídavkem oleje.

Jen mi není jasné, kde to Slováci nalovili (kód 858).

Má to tu výhodu, že při přípravě mi nesmrdí ruce, já a byt.

0
Obrázek uživatele sharunka03
před 4 roky sharunka03

Ochutnala jsem pangase cíleně jednou a podruhé omylem. Už nikdy, ani omylem. Vždy mi to chutnalo, jak po nějaké zatuchlině. A když jsem se dozvěděla,kde je chovají?! Brr,děkuji,nechci. I ryba tilapie mě odrazuje,. Je pravda, že o ni nic nevím. I když, třeba je dobrá, ale když,tak radši ty ryby osvědčené (kapr, losos, pstruh...)

0
Obrázek uživatele xizal@
před 4 roky xizal@

Manželka pangase dobře okoření a jen tak osmahne a je výtečný!!! Nevím jak je na tom nutričně, ale určitě lépe než uzenina.

0
Obrázek uživatele Slunew
před 4 roky Slunew

Ryby bychom meli jist kvuli omega3mastnym kyselinam. Nejvice jich je v tucnych morskych rybach. U nasich jsou vyssi hladiny u ryb dravych a zijicich v tekoucich vodach. Pangasius neobsahuje skoro zadny tuk,proto "nesmrdi"po rybine,a proto ji nekteri ji,prestoze jinou rybu by nejedli. Jako zdroj relativne dobre stravitelne bilkoviny,je tedy dobry,ale jako zdroj omega3MK naprosto nedostacujici...

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 7 + 11


Přidat příspěvek