Pangasius

0
před 7 lety

Podívejte se : http://www.vitalia.cz/clanky/pangas-je-sladkovodni-ryba-ze-znecistene-reky/
jak jsem to viděl chuť mě přešla. (-:dobrou chuť:-)

0
před 7 lety Bledá Tvář

Já ho vůbec nekupuji, nutričně podměrečná ryba.

A krmena ve Vietnamských sádkách "nezdravými odpady".

0
před 7 lety

Já taky ne lepší je si 4 za rok koupit pstruha.

0
před 7 lety

Nebo lososa.

0
před 7 lety Jana

Myslím že losos na tom nebude o moc líp, pokud není přímo z Norska.

0
před 7 lety Bledá Tvář

Kvůli vitaminu D nakonec místo ryb bude lepší kupovat rybí tuk (nikoliv v tabletkách). Uněs v lékárně jej mají za 109 Kč/250 ml.

0
před 7 lety Bledá Tvář

Doplnění: A ještě ráno na lačno ohledně prevence zácpy. 2 mouchy jednou ranou.

0
před 7 lety amazonit

Když sladkovodní, tak naše..., v mnoha městech jsou ,,rybárny", nějaké sádky, takže si člověk může dojít pro čerstvou rybu
Pangase jsem měla jednou a vůbec mi nechutnal, a to mám ryby ráda.

0
před 7 lety Bledá Tvář

Někomu Pangas chutná. Podle mě, mu ale spíše chutná cena.
V našem bývalém okresním městě žádná "rybárna", není.

0
před 7 lety Lucka

V tomto jediném máme u nás výhodu, nedaleké sádky, mrazáček mám plný českého pstruha=) Dokonce jsem se i ptala a konkrétně si je vozí z Kladna (nepletu-li se), takže žádná Čína, Vietnam nebo jiné dálky.

0
před 7 lety Bledá Tvář

Někdy mě také ryby nechutnají. Nedávno měli v Albertu Sumčí plátky za 90 Kč/250 g, tj. 360 Kč/kg. Nechutnalo mě to, a proto jsem to nekoupil. (Cena).

Je to normální cena? Myslím, že ne.

0
před 7 lety amazonit

Bledá tváři, tak je potom s rybami těžší, když není k sehnání čertstvá. Ony ani ty mraženky, ať jsou to kvalitní ryby, nemají na ty čerstvé.
Je jasné, že někomu chutná na pangasovi ta cena, ale..., nu, raději si připlatím a pochutnám si.

0
před 7 lety Bledá Tvář

Odpoledne jsem byl na rybách a obstaral jsem si je na 5 týdnů, jestliže podle zásad zdravé výživy mají být 2 krát týdně.

0
před 7 lety Bledá Tvář

Ten rybník se jmenuje Penny. Koupil jsem v akci za 219 Kč 10 plechovek Sardinela ve vlastní šťávě s přídavkem oleje.

Jen mi není jasné, kde to Slováci nalovili (kód 858).

Má to tu výhodu, že při přípravě mi nesmrdí ruce, já a byt.

0
před 7 lety sharunka03

Ochutnala jsem pangase cíleně jednou a podruhé omylem. Už nikdy, ani omylem. Vždy mi to chutnalo, jak po nějaké zatuchlině. A když jsem se dozvěděla,kde je chovají?! Brr,děkuji,nechci. I ryba tilapie mě odrazuje,. Je pravda, že o ni nic nevím. I když, třeba je dobrá, ale když,tak radši ty ryby osvědčené (kapr, losos, pstruh...)

0
před 7 lety xizal@

Manželka pangase dobře okoření a jen tak osmahne a je výtečný!!! Nevím jak je na tom nutričně, ale určitě lépe než uzenina.

0
před 7 lety Slunew

Ryby bychom meli jist kvuli omega3mastnym kyselinam. Nejvice jich je v tucnych morskych rybach. U nasich jsou vyssi hladiny u ryb dravych a zijicich v tekoucich vodach. Pangasius neobsahuje skoro zadny tuk,proto "nesmrdi"po rybine,a proto ji nekteri ji,prestoze jinou rybu by nejedli. Jako zdroj relativne dobre stravitelne bilkoviny,je tedy dobry,ale jako zdroj omega3MK naprosto nedostacujici...

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 5 + 11


Přidat příspěvek