Nanotechnologie v potravinách

0
před 7 lety Anna

Zajímalo by mě, co si pod tímto pojmem mám představit s souvislostí v potravinách, jaký to může mít užitek v potravině, jak taková úprava probíhá, jak to vypadá, jaká je škodlivost na zdraví člověka nebo není, a podobně, na internetu jsem moc informací v souvislosti potravin nenašla

0
před 7 lety iveta

http://www.novinky.cz/ekonomika/188767-potravinarske-firmy-taji-vyuzivani-nanotechnologii-pred-zakazniky.html tohle mi poslal kamarád, zkuste na to paní Anno mrknout..(ale je to z internetu a navíc z Novinky.cz, takže nevím jak moc velkou váhu tomu dávat..-ale prostě jen info)i

0
před 7 lety Martina

zajimave, kzdopadne myslim, ze v Cechach se toho zatim obavat nemusime, protoze to je otazka penez...

0
před 7 lety Pavel

Pokud nekdo bude tvrdit, ze nanotechnologie jsou vyzkousena technologie a je bezpecne pouzivat tyyo "pomocne" latky(stroje?) do potravin, tak uz budu asi opravdu verit vsemu :-)

0
před 7 lety Anna

děkuji, to jsem četla, ale nic konkrétního tam nepíši, takže vlastně ani nevím co si přesně představit pod nanotechnologií v potravinách,

0
před 7 lety martina

ono se zatim o tom moc nevi, resp. neexistuje moc clanku v cestine. Ani na fakulte jsem o to (v dobe kdy jsem jeste studovala) nic neslysela ani naznak, ze by se o tom uvazovalo :-( zkuste se zeptat za rok...

0
před 7 lety Patrik

podívejte se na produkty od Muscletech - Gakic, Creukic, Leukic atp.

0
před 7 lety eva

Likvidují se játra.Obávám se,že tohle je horší,než všechny éčka dohromady.Používá to prý např.Mc Donald...

0
před 7 lety Dana

Fuj hnus, naštěstí do Mckáče nechodím, jediný co jsem si tam kdy koupila byla zmrzlina, ale to je už strašně dávno

0
před 7 lety

no u Mekáče bych se tomu ani nedivil, když jejich hamburger vydrží 20 let... :D http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic

0
před 7 lety Fijedka

dobrý pokus :), já bych se nedivila, kdyby podobně obstála rama, zda je pravdou to co koluje mailama, že se nezkazí a ani myši ji nejedí

0
před 7 lety Jirka

Já bych Ramu neodsuzoval. Nevím proč ale mě nevadí Ato nemůžu skoro nic v čem jsou éčka nebo moc pesticidů, takže se živím čínským zelím, pomerančema, červavýma jabkama a krůtím masem. Mimochodem nejhorší je řepkový olej ze kterého se asi většina margarínů vyrábí. Ten bych nelil ani do nádrže u auta a to su ekolog.

0
před 7 lety iveta

Jirko, vidite a zrovna repkovy olej ma po dieteticke strance velmi vyhodne slozeni.Vetsina margarinu se spise vyrabi z levneho palmoveho nebo palmojadroveho oleje..

0
před 7 lety Jirka

Iveto děkuju za poučení, já jsem nikde nenašel detailní složení léků a potravin po kterých je mi zle a tak se v tom plácám jak umím. A s řepkovým olejem si prostě moje zničená slinivka a játra nedokážou poradit a nechtějte po mě vědět proč.

0
před 7 lety iveta

Jirko, ono to muze byt zlucnik, kterej si neporadi s tuky.Takze to nemusi byt ve vyrobku,ale ve vasem zlucniku.Spousta lidi sni kacenu se zelim a knedlikem a pak se divi, ze je boli bricho, ale to neni tou kacenou,ale tim, ze jejich zlucnik nezvlada takovy prinos tuku..

0
před 7 lety Jirka

Není to žlučník, je to syndrom CHurg- Strauss.

0
před 7 lety Jirka

2cm puchýře, otoky a silné křeče nejsou bolest břicha.

0
před 7 lety Jirka

A kačenu jedině čínskou, tu jsem bohužel už 10let neměl.

0
před 7 lety iveta

Jirko, ok pokud ma nekdo takovy zdravotni problem je to neco jineho.To uz chce pak vychytat co vam dela dobre a co ne..

0
Obrázek uživatele 6sense
před 7 lety 6sense

http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_page/067-74271-127-05-19-911-20100507STO74257-2010-07-05-2010/default_cs.htm

0
před 6 lety pavel

Tahle diskuse je už starší, ale ne marná. Tady jsem k ní něco čerstvějšího objevil: http://bmprofit.cz/nanotech.php

0
Obrázek uživatele Danah

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 4 + 7


Přidat příspěvek