mandarinky

0
Obrázek uživatele Irča
před 4 roky Irča

Občas se mi stane, že koupím mandarinky a jsou dobré, sladké a někdy naopak kyselé až mě z toho pak cítím překyselení žaludku. A přitom při koupi mají krásně sytou oranžovou barvu, takže předpokládám, že budou sladké, ale opak je někdy pravdou. Nevíte, jak poznat, že budou sladké.Může si člověk přivodit nějaký zdravotní problém, pokud sní mandarinky, které jsou kyselejší?

0
Obrázek uživatele Danah
před 4 roky Danah

Nemůže. Já jím třeba citróny tak, že je rozkrojím a lžičkou vydlabu. Ovoce na zahradě sklízím jako první- aby bylo co nejkyselejší. V žaludku mi to nic nedělá a ani překyselení necítím. Nemám ráda přezrálé ovoce a banány. V poslední době nemůžu sehnat kyselá jablka, a dozvěděla jsem se, že odrůdy jsou vyšlechtěné tak, aby obsahovaly co nejvíc cukru a byly sladké! Hrůza. Podbízejí se většině konzumentů.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 5 + 11


Přidat příspěvek