Jak zdravě sladit cukroví

0
před 5 lety BrutKA

Prosím co použít do vánočního cukroví místo běžného moučkové cukru.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 5 lety Lucka

Buď zkuste koupit medík, javorový sirup a nejvíc se mi osvědčil kvalitní hnědý cukr, protože chuťově je to nejmenší rozdíl od klasického bílého rafinovaného.

0
před 5 lety BrutKA

Zkusím přidat ten med, máme doma dvě sklenice od místního včelaře. Docela jsem na výslednou chuť zvědavá.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 5 lety Lucka

Vyzkoušejte, já akorát když sladím medem-kvůli rozdílné konzistenci dávám medu více,aby "těsto" nebo výsledek měl správnou konzistenci.

0
Obrázek uživatele davy
před 5 lety davy

Med je sice zdravý, ale pořád obsahuje dosti bílého cukru??

0
před 5 lety BrutKA

Cukroví s medem získá úplně jinou chuť, než na kterou jsem běžně zvyklá. Sladivost a chuť mě příjemně překvapila, snad nám cukroví vydrží až do Vánoc. Ještě jsem si skočila do krámu pro třtinový cukr a kombinovala jsem.

0
Obrázek uživatele Danah
před 5 lety Danah

Mám v oblibě hnědý cukr, med a javorový sirup. Mnohem důležitější než čím sladit je podle mě - kolik toho sladkého sníst. :-))Aby si imunita,rozhozená cukrem, ještě poradila s chřipkama a tak.:-))

0
před 4 roky Poštolka

Třtinový cukr a akátový sirup. Javorový sirup má hodně specifickou chuť, což ne vždycky chceme. Med (nemluvím o těch divných věcech ze supermarketů, ale o opravdovém medu) je ještě výraznější, navíc jsme z půlky veganská domácnost, takže med do společných jídel dát nemůžu. Používám i melasu, ale zase je tam a tehdy, kde se chuťově hodí. Takže viz moje první věta :) Akátový sirup a třtinový cukr - chuť mění minimálně.

0
před 2 týdny Čenda

Jo super cukroví. Stejně super jsou výrobky z Eurony. Používám hlavně jary na mytí nádobí po pečení cukroví, aby nebyl nepořádek. www.r-club.webnode.cz a www,kosmetika-poradce.webnode.cz

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 9 - 3


Přidat příspěvek