Gervais v kelímku

0
před 5 lety Irča

Je gervais v kelímku - original, paprikové, pažitkové, jsou jich různé druhy kvalitní? Po shlédnutí obsahu a éček si tím nejsem moc jistá. Který druh žervé sýra je lepší, co si myslíte o žervé Lipánek. Mám žervé moc ráda, ale je jich tolik, že se v tom člověk těžko už orientuje, jaké máte zkušenosti vy?

0
před 5 lety Olga

Lucina ta v kostce v hlinikovem obalu

0
Obrázek uživatele Peta
před 5 lety Peta

Ano, Lučina v kostce je asi nejlepší možnost... Co možná lidi odrazuje, je, že se hůře roztírá... Ale ta dobrá roztíratelnost u ostatních termizovaných sýrů typu Gervais má svou daň - přidají nám tam vodu a nějaké to pojivo, ať už želatinu, škrob, pektiny, xantan,...

0
Obrázek uživatele karča
před 5 lety karča

Udělejte si svou Lučinu. Psala jsem o tom jako výrobě domácího tvarohu, ale připomíná to spíš tu Lučinu. Zahřát červenou kyšku (několik) do bodu varu a pak přes plátýnko přecedit. Konzistenci navolit přidáním smetany, dosolit a hotovo. Sním to dřív, než stihnu namazat na pečivo:-))

0
před 4 roky Samuel

Zkusil jsem ho a jak jsem se díval jsem se na složení
Glutamát sodný?

0
před 4 roky

Dám vám recept.

0
před 4 roky Bledá Tvář

To neznám, tomu se vyhýbám. Vyhýbám se všemu v kelímku jako tvarohy apod.

Proč? V kelímku jsou pouze sairajty.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 11 - 9


Přidat příspěvek