Dr. Rashid Cukr třtinový 500g

0
před 2 roky Kateřina

Minule jsem si při dělání zálivky na salát (cukr, voda, ocet, sůl) všimla, že když jí vlívám do salátu a je tam zbytek nerozpuštěnýho cukru, tak že jsou ty krystalky najednou úplně čirý jako u normálního cukru z cukrovky. To by přeci u třtinového nemělo být - zkoušela jsem to i ocucat a taky se odbarví. Docela by mě zajímalo, jestli má ten cukr Dr. Rashid z třtinou opravdu něco společného. Platím za něj 27.90 za půl kila, takže pokud jde o podvrh, jsou to docela zloději
Nemoh by to někdo otestovat???

0
Obrázek uživatele Slunew
před 2 roky Slunew

zkuste poslat podmět na SZPI, nebo do Dtestu či p.Tůnovi do Adost...

0
Obrázek uživatele radim
před 2 roky radim

...že když jí vlívám do salátu a je tam zbytek nerozpuštěnýho cukru, tak že jsou ty krystalky najednou úplně čirý jako u normálního cukru z cukrovky...
Jestli je z cukrové třtiny nebo řepy na to nemá vliv. Ty zbylé bílé krystalky jsou normální. Jejich velikost je o dost menší, než když se vysypou ze sáčku, že? Zbytky melasy(to hnědé) jsou na povrchu krystalů. Pokud je vhodíte do nějaké tekutiny a zamícháte, tak se krystaly „omejou“. Zbytky melasy přejdou do té zálivky, zbylé nerozpuštěné krystaly budou bílé.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 1 + 7


Přidat příspěvek