Cukr

0
Obrázek uživatele Linda
před 2 roky Linda

Neustále kolem sebe slyším diskuse na téma cukr. Řepkový nebo třtinový. Bílý nebo hnědý. Hnědý nerafinovaný je zdravější a ten bílý je jed. Pak se někde objeví, že to není pravda, že jsou oba na tom stejně. A tak jsem různě pátrala a pídila se a došla jsem k tomu, co vám chci teď sdělit. V obchodech se zdravou výživou prodávají melasu, která je zdraví prospěšná. Je to vlastně odpad po rafinování cukru. To znamená, že cukr melasu přirozeně obsahuje. Takže mi z toho vyplývá, že ten hnědý cukr je tedy lepší. Má stejně kalorií, to jo, ale má i spoustu živin. http://www.spektrumzdravi.cz/trtinova-melasa-obsahuje-spoustu-hodnotnych-latek Tady to všechno je. Takže už chápu naše babičky, když říkaly, že cukr děti potřebují, aby dobře rostli. A já se na ně zlobila, když byly moje děti malé. Ony znaly jen ten přirozený cukr. V duchu se jim tedy omlouvám. 

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 2 + 10


Přidat příspěvek