Celozrnné pečivo a jeho tuhost

0
Obrázek uživatele Irča
před 5 lety Irča

Čím to je, že když si koupím celozrnné pečivo - musím ho nejpozději druhý den ráno sníst, jinak je hodně tuhé, kdežto bílé se dá skladovat třeba i více dní, je sice gumové a ne tak tuhé.

0
před 5 lety Kuba

Nejde náhodou o Kaiserky, které jsou ve většině obchodů ze zmraženého polotovaru? Takové pak jsou druhý den ráno tuhé.

0
Obrázek uživatele Irča
před 5 lety Irča

Ne, kaiserky nekupuji vůbec, jedná se o kornspitze, celozrnné rohlíky, sojové rohlíky. Ze zmrazeného polotovaru nejsou ani jedny, kupuji je v pekárně.

0
Obrázek uživatele Yanez
před 5 lety Yanez

Kupuji si celozrnnou mouku a celozrnné pečivo si dělám doma. Bez Eček a bez X dalších šmakulád, co do pečiva přidávají. Takové pečivo mě vydrží 2-3 dny bez problémů. Nevěřím prodávaným pečivům a chléb či housky kupujeme v marketech jen výjimečně.

0
Obrázek uživatele Jana H.
před 5 lety Jana H.

chleba ze špaldové mouky, který upeču v domácí pekárně vydrží klidně i týden, pokud se dobře skladujem...

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 11 - 6


Přidat příspěvek