Bramborový škrob

0
Obrázek uživatele Irča
před 5 lety Irča

Dobrý den, pokud je v tvarohovém žervé uvedeno ve složení bramborový škrob - je to nekvalitní nebo je to normální pro zahušťování. Nedávno jsem si koupila MILKOCREMO - budapešť a bylo to uvedeno ve složení.Měla jsem za to, že když to vyrábí firma Milko, že to bude kvatlitní - proto mě to zarazilo a tento výrobek jsem ani nenašla zde v seznamu potravin.

0
před 5 lety Snipp

Bramborový škrob je v pořádku. Kdyby se to žervé vyrábělo úplně klasickým způsobem, tak by se pravděpodobně nemusel používat, ale ve velkém závodě se musí výrobní proces trochu přizpůsobit, aby bylo možno dostatečně zásobovat prodejce. Jinak škrob není nijak škodlivý.

0
Obrázek uživatele Danah
před 5 lety Danah

Akorát se po něm trochu tloustne, když je v potravinách ,kde ho nečekáte a kam tradičně nepatřil...

0
před 5 lety Snipp

no pokud těch potravin nejíte kila tak se po něm neztloustne

0
Obrázek uživatele Jana H.
před 5 lety Jana H.

no škodlivý sice není, ale proč mám jíst v tvarohové pomazánce bramborový škrob, z mého pohledu je lepší udělat si ji doma z tvarohu, který škrob neobsahuje... ale to je asi věc názoru.

0
před 5 lety Snipp

proč ho jíst ve tvarohové pomazánce? viz můj první příspěvek. Navíc se zlepšuje celková struktura a vzhled výrobku. Neteče z něj "voda" nerozděluje se, je hladší atd...

0
před 4 roky Kytka

A co říkáte na kukuřičný škrob? Mám teď konkrétně na mysli kukuřičný škrob od firmy NATURA a kukuřičný škrob Hi-maize od firmy REJ. Jaký je rozdíl?

0
před 2 roky lrena macurpva

Jaky skrop je lepsi na paleni zahy

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 9 - 2


Přidat příspěvek