Bebe dobré ráno kakaové

0
Obrázek uživatele Irča
před 4 roky Irča

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, mám moc ráda Bebe dobré ráno kakaové,občas si je koupím, chutnají mi asi nejvíce, je lepší volit tu klasickou formu nebo tu se sníženým obsahem cukru o 30%. Koukala jsem na složení a až na nějaké malé odchylky jsou téměř stejné, akorát ty klasické mají více celozrnných cereálií a neobsahují E 1200.Kterým je tedy lepší dát přednost, nejsem v tomhle studování složení moc sběhlá. Předem děkuji za rady nebo názory. Které druhy máte rádi vy?

0
Obrázek uživatele Peta
před 4 roky Peta

Nechci rýpat, ale bébéčka zdravé opravdu nejsou - ať už obyč nebo se sníženým množstvím cukru... Ten snížený cukr to nezachrání, jsem toho názoru, že Opavia zdravou věc vyrobit neumí a punc zdraví dává bébéčkům snad jen ta reklama... Posuďte sama
http://www.chemievjidle.cz/susenky/bebe-dobre-rano-kakaove-opavia-lu

0
před 4 roky Trilobit123

Jeden z klínů do hlavy, který se nám reklama snaží zatlouci. Když vezmete složení BeBe, co je na tom asi tak hrozně zdravého?

0
před 4 roky Jiří

Říká se, vyvarujte se v potravě tří bílých jedů - Cukru, mouky a mléka. Cukr netřeba diskutovat, stačí zabrousit na Internet. Pozor na náhradu aspartam - je prý jedovatý. Mouka celozrnná je ta nejlepší varianta, žel je tam i ta obyčejná pšeničná. A mléko v nejhorší kombinaci sušené a navíc odtučněné. Problém cukrovinek je kromě cukrů v tucích. Ale o kvalitě uvedeného rostlinného tuku tam nic uvedeno není. Jinak proti té bídě na trhu mi přijdou tyto sušenky jako snaha o zdravou potravinu. Žel, uživatelé cukr chtějí. Tak ho taky dostanou.
o tucích doporučuji skvělý přehled na

http://www.slunecnice-cb.cz/slunecnice-cb/7-O-LECIVYCH-POTRAVINACH/104-SPRAVNE-TUKY
a
http://fitplan.cz/spatne-tuky-dobre-tuky-tak-jake-tuky/

0
před 4 roky Jiří

Ještě jeden odkaz na článek o umělých sladidlech. Lépe si odvyknout, než nahradit cukr touto látkou:

http://www.celostnimedicina.cz/umele-sladidlo-nutrasweet-je-neurotoxin.htm

Nejzdravější náhrada cukru je Stévie. Používá se ke slazení v Japonsku a dá se pěstovat i u nás. Jen vyžaduje hodně teplo.

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 8 - 5


Přidat příspěvek