E 120

0
Obrázek uživatele Irča
před 4 roky Irča

Přečetla jsem si o tomtu éčku článek, který je zde zveřejněn, když zadám E 120. Ale také jsem si všimla, že přidávám do spousty jahodových jogurtů, tvarohů atd. Je to opravdu tak nebezpečné éčko, je přírodní nebo je lépe se mu vyvarovat. Je v poslední době často náročné sledovat, kde je a kde není. Děkuji za vaše názory.

0
Obrázek uživatele Lucka
před 4 roky Lucka

Pokud jste si dobře přečetla článek, tak by jste měla vědět, že asi nic moc dobrého to není...;-)

0
Obrázek uživatele Marie
před 4 roky Marie

Jak jsem byli děti, nikdy se takové věci do potravin nepřidávalo. Plno lidí si dělalo většinu potravin samo doma. A nikdy nebylo tolik obezity, alergií, hyperaktivit a apod. Určitě to mají éčka na svědomí. Určitě je lepší vše kupovat bez příchutě a přírodní a doma si to ochucovat ovocem, zeleninou, bylinkami a kořením.

0
před 4 roky Hornet

katlie: Než založíš novou plevelnou diskusi, podívej se, jestli totéž téma už tu není: http://www.zdravapotravina.cz/diskuse-nazory/ecka/e120-kosenila-kyselina-karminova-karminy-nazory

0
Obrázek uživatele Dalibor
před 3 roky Dalibor

Proč je sledování jeho obsažení složité?Jednoduše stačí číst složení u výrobků s odstínem červené a růžové barvy,možná i oranžové a jednoduše jej nekupovat :-)

Nový příspěvek do diskuse

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 6 + 9


Přidat příspěvek