Zdravější alternativy běžných surovin

Jak si udělat vánoční cukroví a vaření trochu zdravější ? Zkuste alternativní suroviny...

Máme pro vás pokračování infografiky s užitečnými tipy na zdravější vánoční, ale nejenom vánoční, vaření a pečení. Pro některé z vás, kteří už nějakou dobu žijí zdravěji budou zde uvedené informace skoro jako samozřejmost, pro někoho to mohou být ale novinky. Proto jsme několik rad a tipů shrnuli a níže si je můžete prohlédnout.

Pokud máte nějaký svůj oblíbený tip, jak "uzdravíte" nějaký klasický recept, určitě se o něj podělte v diskusi pod článkem.

Diskuse k článku

0
před 4 roky Marta

Tak vším tím se naštěstí řídím, jen nikde nemůžu sehnat bio citróny a pomeranče, takže je do cukroví nedávám, snad je ale seženu, páč bych si je ráda nakandovala, mňam :-)

0
před 4 roky Bledá Tvář

Když nejsou bio-citróny, zkuste prášek "Citrónové kůra" prý je z chem.neošetřených citrónů. Před časem jsem ho v akci koupil (typicky české), ale ještě nepoužil. Asi budu muset jeho použití vygúglovat.

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 7 + 11


Přidat příspěvek