Vyrobte si vlastní kvásek

Bojíte se vlastního kvásku ? Není to žádná věda, podívejte se na náš rychlý návod

Možná jste již někdy přemýšleli, že by nebylo špatné vyrobit si vlastní kvásek pro výrobu pečiva. Rozhodně to není nic těžkého! Naše infografika Vám poradí, jak na to.





Máte zkušenosti s výrobou vlastního kvásku? Podělte se v diskusi pod článek s ostatními!

Diskuse k článku

0
před 4 roky Lada

Mám vlastní zkušenosti s výrobou domácího kvásku a už ani nevím jaké to je si nedělat doma chleba.Kvásek jsem ovšem samostatný do chleba použila až po více než 14 dnech-po 4 dnech krmení se obávám,že není sám dostatečně silný zvládnout celé kynutí chleba.Do té doby jsem mu pomáhala trošku kvasnic -než bude dostatečně silný.Ale to je jen můj názor.

0
před 4 roky Jitka

Kvásek si už vedu od dubna loňského roku a peču a peču. Někdy se povede chleba líp někdy hůř ale vždy je lepší než ten kupovaný. A dělá mi to hlavně radost, to pečení :-)

0
před 4 roky Haluzak

Tak dotoho jdu už dnes, dělal jsem chleba vtěch kraxnách které jsou tak leda aby nebolela ruka ( domácí "pekárny" )no byl ztoho poprvé dobrý chleba na který asi nezapomenu :D ale podruhé kid potřetí taky a po 4 spálený kit :D ale i ten kit byl chutnější jak to cosi co leží bůhví jak dlouho v nějaké díře ( hruška ) :D no kdovi kdo nato všecko gabal kerá masařka nedejbože potkan se potom proháněl... Já blbec sem si říkal jo to bude složité ten kvásek :D no né já blbec ale ten blbec co někde psal že si máme najít v okolí kváskaře a koupit od něj, tak jsem to hned odepsal ale teĎ vidím.... mouka a voda a 4 dny ? :D no a co pak to prdnu do trouby a bude ztoho chleba jo ? :D no to sem zvědav doufám že to nedopadne jak s pokusem uvařit vejce ve sklenici vykleple v mikrovlnce :D to byla řacha :D sklenka včudu a vajco z ní jak zděla vystřelilo :D ale pořád nic oproti kamašovi jak zničil novou mikrovlnku když si doní dal rozmrazit rohlík na 10min :D a šel k televizi :D tak ale mouka a voda, no ta trouba :D ale to nejsem tak hurá dotoho začátek dne se blíží oč se klíží, ale ty počkaj kvásek je přednější spánek ztráta času to si pamatujte ¨:D

0
Obrázek uživatele Raskenius
před 4 roky Raskenius

Haluzak - no kvásek je základ. ale chleba není o nic složitější. poslal jsme vám na mail kompletní návod na kvásek, žitný v troubě pečený chléb a i detailní následnou péči o kvásek...

0
Obrázek uživatele Kájina
před 4 roky Kájina

Raskenius já chci také na mail detailní návod, prosím, prosím :-)

0
před 4 roky MisaR

Dobrý den, já bych taky poprosila o podrobný návod na kvásek a chleba, děkuji

0
Obrázek uživatele Raskenius
před 4 roky Raskenius

A jééé, koukám to jsem si naběhl :-D... OK posílám

0
Obrázek uživatele Kájina
před 4 roky Kájina

Raskenius moc děkuji!

0
před 4 roky Hana

jÁ SI HO PRVNĚ UDĚLALA PODLE TOHOTO ČLÁNKU http://changelucylife.blogspot.cz/2013/06/recepty-z-me-kuchyne-fotopribeh-kvasku.html OD TÉ DOBY PEČEME DOMA JEN DOMÁCÍ, JE SUPER!

0
před 4 roky lucka

Také bych poprosila o detailní návod na chleba s kváskem. děkuji Lucka

0
před 4 roky Jenina

Raskenius,prosím,prosím já bych také chtěla návod na kvásek a žitný v troubě pečený chleba.děkuji Jenina

0
před 4 roky Jana

Stačí si do vyhledavače google napsat výroba kvásku návod zde: http://www.kvaskovychleb.cz/doku.php?id=navody:vedeni_kvasku najdete zde o kvásku opravdu hodně informací jako je vedení kvásku, oživení kvásku, recepty na chleba a další

0
Obrázek uživatele hanah
před 4 roky hanah

My jsem si před týdnem pořídili pekárničku a řídili jsme se výběrem právě ze stránky kváskový chléb . Akorát se chystáme založit si kvásek. Tak doufám že to bude fajn.

0
Obrázek uživatele carme
před 4 roky carme

Také peču chleba doma z kvásku, donutili mě k tomu výrobci. Koupit dneska dobrej, křupavoučkej, voňavej chleba je pomalu už scifi. Po domácím se doma jen zapráší.

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 10 - 10


Přidat příspěvek