Ovesná kaše bez vaření

Zařaďte tento výrobek, který vzniká rozdrcením ovesných zrn, do svého jídelníčku. Poradíme jednoduchý způsob.

Diskuse k článku

0
Obrázek uživatele Sunriska
před 2 roky Sunriska

Taky jsem dřív dělávala na různé způsoby - s kakaem, skořicí, chia semínkama. Ale pak jsem zjistila, že po syrových vločkách mi je těžko..A je pravda, že ovesné vločky jsou lépe stravitelnější, když se povaří, i když zase dojde ke ztrátě vitamínů a minerálních látek..
Teď jsem zase na ni dostala děsnou chuť, tak třeba brzo vyzkouším a jenom nějakou menší porcičku. :)

0
před 2 roky Lenka

Pomuze k lepsi stravitelnosti vlocky na noc namocit? A jak se zmeni jejich vyz.hodnota? Od kdy davat oves.kasi detem?

0
před 2 roky Šárka

Zdravim, dobra rada pro snidani, ale kdyz rano stavam ve ctyri hodiny nemuzete po mne preci chtit abych v tuto hodinu poustela mixer. Jinak ovesnou kasi mame radi vsici z rodiny a casto ji delame. Sarka

0
před 2 roky igor

Doporučuji pro zjemnění chuti a rychlejší přípravu vločky prohnat mlýnkem a umlýt je na prach.chutnají skvěle a opravdu je stačí zalít jen teplou vodou , nebo mlékem

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 1 + 11


Přidat příspěvek