Jak poznat podle názvu složení chleba

Co musí obsahovat žitný, celozrnný nebo vícezrnný chléb? Čtěte dál!

Diskuse k článku

0
Obrázek uživatele Danah
před 2 roky Danah

Hezke a prehledne, dekujeme. Napada me, jestli to vsechno pecivo ze zmrazenych polotovaru neni nakonec vyrobeno v Cine. Rohlik Made in China- proc ne? Vyrobci jiste jasaji, jak usetri naklady, o coz jde v prvni rade...

0
Obrázek uživatele Slunew
před 2 roky Slunew

to by nezvládli dovést aby se to vešlo do data spotřeby :), letecky by to bylo moc drahé, autem nebo lodí zas moc zdlouhavé - takže zrovna Číny bych se fakt nebála :) :) :) 

1
Obrázek uživatele alena.prchlikova@
před 2 roky alena.prchlikova@

Já bych si nebyla tak jistá. Při mínus 18 stupňů má například pečivo vyrobené v Belgii roční záruku...Nedávno jsem byla v Bille, chtěla jsem jeden kousek tmavého pečiva k večeři, a všechny druhy byly ze zmrazeného polotovaru. To raději nic, stejně to není moc dobré. Překvapilo mě, jak velká nabídka s tímto druhem pečiva je. 

1
Obrázek uživatele radim
před 2 roky radim

U Kladna máme největší mrazák na pečivo v Evropě. Kapacita 27 tisíc palet. Takže čína snad nehrozí. Ikdyž ono to vyjde na stejno. Šmejd jako šmejd.
http://logistika.ihned.cz/c1-61734980-pekarna-la-lorraine-spustila-obri-automatizovany-mrazici-sklad

Není nad čerstvou teplou jáhlovou/pohankovou/rýžovou kaši :-)

0
Obrázek uživatele Slunew
před 2 roky Slunew

s tím nesouhlasím :) čerstvě upečený žitný chleba  a jen s máslem nebo prostě jen tak suchý a když v něm jsou třeba ještě nějaké bylinky... já bych bez poctivého chleba nevydržela, když si vzpomenu na nucený delší pobyt v "jižních" zemí, tak více méně to jediné co mi z CZ chybělo a po čem jsem měla opravdu absťák byl náš chleba.

0
Obrázek uživatele alena.prchlikova@
před 2 roky alena.prchlikova@

Souhlasím se Slunew, manželovi naše pečivo, tedy z větší části moje, v Rusku taky chybí. Teplé kaše jen v zimě...-:)

0
Obrázek uživatele radim
před 2 roky radim

Nejsem proti žitnému chlebu. Pokud je domácí a člověk je schopen snášet lepek, proč ne. Šmejd jsem psal o mraženým...

0
Obrázek uživatele strednik.cz
před 2 roky strednik.cz

Když si kupuje pečivo tak se můžete zeptat kde se vyrobilo velký obchody ty si to vyrábí samy a malý podniky si to nechají zavést z malích pekáren

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 4 + 6


Přidat příspěvek