Jak poznat, zda je výrobek skutečně jogurtem?

Jak poznat kvalitní jogurt? Čtěte složení, nikoliv cenu.

Diskuse k článku

0
Obrázek uživatele radim
před 3 roky radim

Obsah tuku pod 0.5% a do 0.5% je to samé. A smetanový logicky nad 10% protože jinak by se tak mohl označit i 1%, když máte označeno do 10%. Velké písmeno uprostřed věty by se dalo brát ještě.
Trochu si rýpnu a řeknu vám, abyste si to po sobě aspoň 1x přečetli :)

0
Obrázek uživatele sharunka03
před 3 roky sharunka03

Tak jsem si to přečetla, ale stejně nemusím v obchodě bádat,který jaký co obsahuje,protože stejně kupujeme jen ty ve skleničkách nebo v plastových kelímkách Hollandii nebo typu řeckých jogurt. Takže jdeme vždy na jistotu, ale někdy mi to nedá a přečtu si, jestli něco neubrali nebo nepřidali do jogurtu zrovna, jeden nikdy neví. :-)

0
Obrázek uživatele Slunew
před 3 roky Slunew

jinak řecký jogurt, co dělají Polabské mlékárny (poměrně nový výrobek) je dělán z nízkotučného mléka má tedy minimum tuku )do 0,5%) ale díky prošlehávání dokonce i přes ten velmi nízký obsah tuku neobsahuje žádná "pomocná ztužovadla typu želatina či škrob" a musím říct, že chutná výborně ..teda ten bílý - s příchutěmi jsem neměla, takže ty hodnotit nemůžu

0
Obrázek uživatele radim
před 3 roky radim

Koukám opraveno. Ale je to zase špatně... Má být <=0.5,<3.0,>=3.0,>=10.0.

0
Obrázek uživatele jita
před 2 roky jita

Velmi zajímavé, díky!

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 12 - 6


Přidat příspěvek