Drobné ovoce v naší kuchyni - 1.díl

Diskuse k článku

1
Obrázek uživatele Danah
před 3 roky Danah

Angrešt je ohromně prospěšné a chutné ovoce. Ráda bych se podělila o zkušenost, jak velmi vzácné je v naší "době jedové." 
Bylo už odhaleno tolik falšování potravin, že články s nadpisem  "Jahodový džem bez jahod" nebo  "Výrobci nahrazovali veškeré ovoce jablky" už mnoho lidí jen bezmocně pokrčí rameny, jako by to čekali a nepřekvapilo je to. Angrešt je ovšem vzácný i tím, že jeho chuť a vůně se v chemické laboratoři jen tak namíchat nedá. Proto neuvidíte mnoho angreštových džemů či marmelád, nebo jogurtů s angreštovou příchutí. Není to proto, že zákazník si je nežádá! Zákazník je prostě před očima nemá, takže je nemůže koupit. Žádat by je ale měl! 
Nejdostupnější ze syntetických ovocných příchutí je jahodová, proto ji výrobci v hojné míře nadužívají. Výsledkem potom je, že se ve statistikách dočteme, že pro zákazníky je nejpopulárnější z ovocných příchutí jahodová!  

0
před 3 roky johny

Díky za tuto informaci! :)

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 11 - 8


Přidat příspěvek