Vysocké zelí - kvalitní specialita oceněná logem zeleného jablíčka

Představujeme kysané zelí vyrobené ze surovin českého původu a bez zbytečných aditiv.

abc_6286.jpg

Vysocké zelí má za sebou bohatou historii - je pěstováno již více než 100 let v úrodné oblasti Krkonoš. K výrobě kysaného zelí se nepoužívají žádné chemické konzervanty, barviva či jiná aditiva, ale pouze sůl a kmín.

Vysocké kysané zelí doporučujeme zejména v podzimním období, jelikož jeho pravidelná konzumace má blahodárný vliv na imunitu. Kysané zelí má vysoký obsah vitamínu C, provitamínu A, vitamínu B12 a také minerálních látek zejména železo, selen, draslík, hořčík, zinek, sodík a mangan. Díky bohatému nutričnímu složení podporuje funkce trávicího systému, v přiměřeném množství odstraňuje zácpu, odbourává stres a může také snižovat krevní tlak.

Stejně dobře tělu poslouží i šťáva z kysaného zelí, která je ideálním nápojem pro detoxikaci a omlazení organismu.

Z pohledu složení a kvality udělujeme Vysockému zelí logo „Čteme etikety za vás“. Získání loga je závislé na přísných kritérií sdružení Zdravá potravina, z.s., které se zaměřují na obsah přídatných látek (aditiv), původ potraviny a známého výrobce.

Webové stránky

Popis výrobků a podrobné hodnocení:

Bílé kysané zelí

Červené kysané zelí


ZP-LOGO__2014__RGB__noWWW_noLINE.jpg

Diskuse k článku

Zatím nebyl přidán žádný komentář

Text příspěvku

Jméno

Email

Ochrana proti SPAMu

  «   Napište číslicí kolik je 4 + 11


Přidat příspěvek